YATIRIMCILARIN TERCİHİ HAVRAN
Tarih : 2018.07.09  09:45:24
Balıkesir'in Havran İlçesi yatırımcıların merkezi haline geldi.

Mısırlı Milletvekili aynı zamanda İş adamı Amer Abdelrehim Mahmoud Ali ile birlikte heyetinde bulunan Mimar ve Mühendisler'den oluşan İlçemize yatırım yapmak üzere Havran  Belediye Başkanı Emin Ersoy'u makamında ziyaret ettiler.

YATIRIMCILARA KAPILARIMIZ ARDINA KADAR AÇIK
Belediye Başkanı Emin Ersoy ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçemiz son yıllarda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Haftanın üç günü mutlaka bir yatırımcı bizlere ziyaret ederek görüş ve önerilerimiz alınıyor. Üç farklı firma değişik sektörlerde ilçemize tesis açacak ruhsat işlemleri tamamlandı” dedi.

Ersoy “Havran'ın bir ucu Madra dağı bir ucu ise  Kaz dağları'na dayanmaktadır. Köklü Tarihi Kültürü doğal yapısı ve misafirperver halkı ile yarınlara umutla bakan bir ilçedir dedi.
ERSOY,bizler yerel yönetici olarak çarpık yapılaşmadan ziyade ilçemizin sağlıklı gelişimi kolay ulaşım alt ve üst yapısı yenilenmiş çevre temizliğini arıtma sorununu çözerek bizden sonraki nesillere yaşanabilir özünü koruyarak modern bir Havran bırakmak istiyoruz dedi.
Başkan Ersoy  sözlerine şöyle devam etti.
Mısırlı dostlarımız Ülkemizde farklı il ve İlçelerde değişik alanlarda hatırı sayılır yatırımlar gerçekleştirmişler.İlçemizde ise büyük baş hayvancılık ve Ekoturizmi'ne yönelik yatırımlar yapacaklar.Heyet ile görüşmelerimiz devam ediyor her iki taraf sonuç Hayırlı Uğurlu olsun dedi.

BELEDİYE BAŞKANI BİZLERİ ÇOK GÜZEL AĞIRLADI
Mısırlı Milletvekili aynı zamanda İş adamı Amer Abdelrehim Mahmoud Ali Havran'da çok iyi ağırlandıklarını ifade ederek Belediye Başkanı Emin ERSOY ve ekibine şükranlarımızı sunarız dedi.
Görüşmelere Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz'da eşlik etti.

864 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri