GÖKÇETEPE MAHALLESİNDE DENGELER DEĞİŞTİ
Tarih : 2019.02.22  09:13:36
Küçükkuyu’da halkın herkesimi tarafından sevilen Ahmet Kır’ın Gökçetepe Mahallesinden muhtar adaylığını açıklaması beldede büyük sevinç yarattı. Ahmet Kır’ın vaatleri arasında vatandaşların rahatını ve huzurunu sağlayacak çok sayıda proje var.

Aldığı desteğin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü ve bu destek ile Gökçetepe mahallesinde dengelerin değiştiğini söyleyen Ahmet Kır, 1 nisan günü muhtar olarak Gökçetepe halkını başarı ile temsil edeceğini ifade etti. Gökçeteepe Mahallesinde Ahmet Kır rüzgarı eserken Kır kendisini şöyle tanıttı.

1970 Yılında Ayvacık ilçesi Güzelköy doğumluyum. 1974 yılından beri Küçükkuyu’da ikamet etmekteyim. İlk ve ortaöğretimimi Küçükkuyu’da tamamladım. Lise eğitimimi Edremit’te tamamladım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Küçükkuyu’da emlak ve gayrimenkul sektöründe hizmet vermekteyim. Küçükkuyulu olmaktan ve Küçükkuyu’da yaşamaktan dolayı onur ve gurur duymaktayım. Küçükkuyu halkıyla diyalogumun güçlü olduğuna inanıyor tüm Gökçetepe mahallesi sakinlerinin desteklerini ve oylarını bekliyorum.

 

AHMET KIR’IN PROJELERİ

 

Muhtar maaşı 4 yada 5 öğrenciye burs olarak verilecek. Noterden taahhütname verilecek ve 1 nüsha belediye yazı işlerine ,1 nüsha İlçe seçim kuruluna teslim edilecek. 

Mahallemde kesinlikle Suriyeli barındırılmayacak. Ev sahipleri ile diyaloğa geçirilip daha iyi şartlarda kiracı bulunacak. 

Sosyal Hizmetlerden gelen yardımlar adaletli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. 

Muhtarlık binası sabah 8 akşam 22:00 arası açık olacak. 

Her okul öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçları giderilecek maddi ve manevi destek sağlanacak. 

Gökçetepe Mahallesi sakinlerimizin hepsi muhtarlık binamızı gelip istedikleri gibi denetleyebilecekler. 

Ramazan ayı boyunca Gökçetepe mahallesi muhtarlığı adına belediyemizin aş evinde iftar yemekleri verilecek. 

Parklarımız belediye ile işbirliği içinde ışık, bekçi veya güvenlik görevlileriyle daha güvenli bir hale gelecek. 

Belediye yardımlarının belediye başkanı ile uyum içinde çalışarak gerçek ihtiyaç sahiplerine dağıtılması sağlanacak.

375 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri