BALKAN’DAN KONVOYLU MİTİNG
Tarih : 2019.03.29  09:09:41
Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan seçim çalışmaları kapsamında Mıhlı mahallesindeki bazi siteleri ziyaret etmek amacıyla düzenlediği gezi programını yüzlerce araç konvoyu ile gerçekleştirdi.

Mıhlı mahallesindeki Kazım Büfe’yi ve etrafındaki siteler ziyaret etmek amacıyla yola çıkan Balkan’ın peşine takılan yüzlerce araçtan oluşan bir konvoy olması Cengiz Balkan’ı çok mutlu etti ve duygulandırdı. Miting alanında vatandaşlara seslenen Balkan; “Sevgili hemşerilerim bu akşam yine tarih yazdınız. Aslında bu akşam Kazım abinin çayını içmeye gelecektik, mahalleli ile sohbet edip dertleşecektik. Ama öyle bir sevgi seli oluştu ki, bütün sevgili hemşerilerim ve bizi seven herkes yanımızda ,ne mutlu ki bize kocaman, sevgi dolu bir aileyiz.

Yaklaşık 90 saat sonra bu mutluğu 3.kez birlikte tadacağız. Biz bu yola çıktığımızda her şeyi sevgi ile yapacağız, her şeye sevgimizi katacağız, sevgi ile bütünleşeceğiz, sevgi ile hizmet edeceğiz dedik.10 yılda bunu yapmanın bu görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum ve sizlerde buna şahitsiniz.

Bu görevler kutsal görevlerdir. Herkese nasip olmayacak görevlerdir. Bizler bunun bilincindeyiz. Bu düşüncede 10 yıl boyunca çok çalıştık ama en büyük kazancımız 10 yıllık tecrübemiz oldu. Bir şehirde huzur, sevgi, barış en önemli hizmettir. Çok şükür 10 yılda bunu sağladık dedi. Deyip gelen vatandaşlara teşekkür etti.

1152 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri