Ayvalıkgücü mutlu
Tarih : 2019.10.09  09:40:55
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta yer alan, oynadığı 3 maçta; 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan toplayan Ayvalıkgücü Belediyespor’da yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar son derece mutlu…

2019-2020 futbol sezonuna güçlü bir kadro kuran kırmızı-beyazlılar; ligin ilk haftasında kendi sahasında Bigadiç Belediyespor’u 2-1, ikinci maçta Aliağa Futbol AŞ ile 1-1 beraber kaldı. Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde lig sonuncusu Bolvadin Belediyespor ile karşılaşan Ayvalıkgücü, bu maçı da 2-1 kazanarak ligin 5. sırasına yerleşti.

Puan cetvelinin üst sıralarında bulunan takımlarının da aynı puana sahip olması nedeniyle Ayvalıkgücü Belediyespor ligdeki iddiasını ortaya koydu.

Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mutlu Karakaş, ligin ilk 3 haftasında iyi bir futbol ortaya koyduklarını ve 7 puan toplamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Eksikliklerimizi tamamlamaya devam ediyoruz. Futbolcularıma; sergiledikleri başarılı futbol ve aldıkları 7 puan için teşekkür ediyorum. Maçlarda bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımız Gökhan Görgülüarslan ile Belediye Başkanımız Mesut Ergin’in yanı sıra taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Bu hafta evimizde dördüncü maçımızı Salihli Belediyespor ile oynayacağız. Hafta içinde yapacağımız idmanlarla karşılaşmaya hazırlanarak, maçı kazanmak için mücadele edeceğiz” dedi. 

PAZAR GÜNÜ HEYECAN DORUKTA OLACAK

Öte yandan; Pazar günü Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu’nda oynanacak ligde 5. sıradaki Ayvalıkgücü Belediyespor ile ligde 6. Sırada bulunan Salihli Belediyespor karşılaşmasının; her iki takımın da 7 puana sahip olması nedeniyle son derece zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.

3541 kez okundu
Diðer Spor Haberleri