AYVALIK’TA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
Tarih : 2014.04.21  09:48:58
Turizm Haftası nedeniyle cumartesi günü Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Ayvalık Kaymakamlığı’nca ortaklaşa düzenlenen Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’ndaki doğa yürüyüşü, neşe ve eğlence içinde gerçekleştirildi.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Ayvalık’ta da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz cumartesi günü Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nda 10 km’lik doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

 

Ayvalık Turizm Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin de katıldığı etkinlik, Ayvalık Uygulama Oteli’nde düzenlenen kahvaltı ile başladı. Ayvalık Kaymakamı Naif Yavuz, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cem Hamzaoğlu, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Ticaret Odası Başkanı İbrahim Kantarcı ile çok sayıda öğrenci ve velilerin katıldığı kahvaltı sonrasında yürüyüşün yapılacağı Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’na gidildi.

10 km’lik parkurda gerçekleştirilen yürüyüş öncesi bir açıklama yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer “Amacımız Tabiat parkımız içinde yer alan doğa güzelliklerini katılımcılara tanıtmak ve aynı zamanda spor yapmaktır. Gençlerimizin buradaki endemik bitki örtüsünü ve karakteristik dokusunu yakından görerek tanıması açısından bu yürüyüşün son derece yararlı olacağına inanıyorum” dedi. Yürüyüş havanın da güzel olması nedeniyle neşe ve eğlence içerisinde gerçekleştirildi.

 

 

 

470 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri