ENGÜRÜ SİTESİ AYVALIK’A AMFİ TİYATRO KAZANDIRDI
Tarih : 2014.08.19  09:03:51
2 yıldır Mavi Bayrak ve bu yıl A+ ödülü alan Engürü Sitesi, Ayvalık’a bir Amfi Tiyatro kazandırdı. 400 kişilik amfi tiyatro törenle açıldı.

Engürü Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Uslu’nun annesi tarafından yaptırılan, deniz kıyısındaki amfi tiyatro törenle açıldı. Mavi bayraklı Engürü Sitesi sahilinde geçtiğimiz yıl yapılan, 400 kişilik amfi tiyatronun açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan ve site Başkanı Gürsel Uslu yaptı.

Bacan açılış konuşmasında site yönetimini ve başkanı Gürsel Uslu’yu bu hizmetlerinden dolayı tebrik etti. Bacan ayrıca amfi tiyatronun yapımında rahmetli Özcan Uslu anısına sponsor olan eşi Türkan Uslu’ya da teşekkür etti. Site başkanı Gürsel Uslu konuşmasında amfi tiyatro ile Ayvalık’ın kültür ve sanat faaliyetlerini arttırmayı amaçladıklarını belirtti. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçmen kütüklerini Ayvalık ilçesine aldıran vatandaşlarının kütüklerini Ayvalık’ta bırakmasını, bu sayede, Ayvalık ilçesinin İller Bankası’ndan hakkettiği geliri alabileceğini, bu da belediyemizin çalışmalarında kolaylık sağlayacağını belirtti. Site içi ve dışından yoğun bir kalabalığın katıldığı açılışta, Özgür Özgül ve Grup Tequila konser verdi. Gecenin sonunda Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği temsilcisi Selma Çilingiroğlu, yaptıkları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi ve derneğe bağış toplandı. Gecenin kapanışında CHP İlçe Başkanı Asım Sürer, Sahilkent Mahallesi ve Engürü Sitesi’ne teşekkür konuşması yaptı. 

Nilgün KAYA

690 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri