OK’A ŞOK!
Tarih : 2014.12.09  09:13:48
Demokratik bir ortamda gerçekleşen delege seçimlerinin sonucunda Balıkesir eski Belediye Başkanı İsmail Ok ve ekibi adeta şok yaşadı.

      Eski Belediye Başkanı Ok, kendi mahallesinde delege bile seçilemediği halde hatıra binaen başka bir mahalleden delege yapıldı.  MHP’den ziyade, Ok’a bağlılığı ile bilinen Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Merkez İlçe eski  Başkanı Bayram çılgın, FIRINTAŞ eski Genel Müdürü ve halen Balıkesirspor Kulübü yöneticilerinden Uğur Erol delege seçilemezken  bir zamanın önde gelen devrimcilerinden Necmettin Akçınar da  kendi mahallesinden  sadece bir oy alabildi ve delege seçilemedi.

     İsmail Ok’un eski yardımcısı Yusuf Özenç ile MHP’nin Karesi İlçesi Belediye Başkan adayı İşadamı Şani Erdal zor da olsa delege olmayı başardılar.

     Eski İl Başkanı Mehmet Duran ve ekibi ise ülkücü iradenin oylarıyla delege seçildiler.

     Kendi mahallesinden sadece üç oy alabilen ve delege seçilemeyen eski Belediye Başkanı İsmail Ok’un şokta olduğu edinilen bilgiler arasında. Görüş ve düşüncelerine başvurduğumuz bazı MHP’liler bu neticelerden sonra MHP Genel Merkez Yöneticilerinin önümüzdeki Milletvekili Genel Seçimlerinde eski Belediye Başkanı İsmail Ok’u aday gösteremeyeceği görüşünde hem fikir. 

1073 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri