BABASININ KIZI
Tarih : 2015.02.23  09:04:46
‘Asfalt Sami’ ünvanlı Balıkesir Eski Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sami Gökdeniz’in yüksek lisanslı hukukçu kızı Avukat Ebru Gökdeniz AK AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu. Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı önüne büyük bir kalabalıkla gelen Av. Ebru Gökdeniz’in basın toplantısında başta Esnaf Odaları Birliği Başkanı ve Yöneticileri olmak üzere mahalle muhtarları, çeşitli sivil toplum kuruluş üyeleri ve vatandaşlar da hazır bulundu.

Avukat Ebru Gökdeniz Ak Parti Milletvekili aday adaylığını açıklar açıklamaz çalışmalara başladı. Gün boyunca vatandaşlarla bir araya gelen Gökdeniz, hem vatandaşları dinledi hem kendini tanıttı. Akşam programında ilçeleri ziyaret eden Av Gökdeniz, Balya, Havran ve İvrindi ilçelerinde parti teşkilatları ve halka buluştu.

Av. Ebru Gökdeniz 25’nci Dönem Ak Parti milletvekilliği aday adaylığı açıklamasından önce dualar eşliğinde Ak Parti İl binasına kalabalık bir grupla yürüdü. İl Binasında yaptığı açıklamada kendisini tanıtarak ‘Bu şehirde doğdum. Bu şehirde büyüdüm. Bu şehirde okuyup bu şehri yaşadım. Artık borcumu ödeme vakti diyerek Balıkesir’e olan borcumu ödemem için benimle birlikte varmışınız?’ Diye sordu. Âmin seninleyiz diyen vatandaşlardan oy istedi. Gökdeniz yaptığı konuşmada Aday olmasında eski Belediye Başkanı Sami Gökdeniz’in hep söylediği “İnsan olarak kendini geliştirdiysen yaşadığın memlekete hizmet borcun var. Etrafına deniz feneri gibi faydalı olmalısın, gücünün bilginin yettiği kadar önder olmalısın” sözü üzerine aday oldum. Babamın ve dostlarımın desteği bana güç veriyor. Milletvekili olarak Balıkesir’e hizmet vermek istiyorum. Ak Parti teşkilatlarında görev yaptım. Adaylığı düşündüğüm için son il yönetiminde yer almadım. Niyet bizden, akıbetin takdiri Allah’tan diyerek hizmet adımlarını güçlü bir şekilde duyulması için yola çıktığını belirtti. Eski siyasetçi ve belediye başkanı Sami Gökdeniz “Allahtan hayırlısı ise nasip olsun diyorum. Kızımın yürekten insan sevgisi vardır. Allah yolunu açık etsin” dedi. Daha sonra Ebru Gökdeniz, Babası Sami Gökdeniz’in elini öperek hayır ve dua’sını aldı.

GÖKDENİZ ‘BİZE DURMAK YOK’

İlçe ziyaretleri ile halka buluşan ve kendisini tanıtarak söz alan Ebru Gökdeniz ‘Hukukçu bir ailenin hukukçu bir kızıyım. Babam ile birlikte Siyasetle bir büyüdük. Siyasetin içinde olduk ve en önemlisi kendimizi sizlerle hep bir bütün hissettik. İzin verdiğiniz takdirde mecliste sesiniz olmak ve Balıkesir için bir şeyler yapmak istiyorum’ dedi. Balya ilçesinde vatandaşlardan büyük alkış alarak ‘Ben broşürlerle elinizde olmaktansa ilk gün adımla kendim geldim. Gönlünüzde olmaya geldim’ dedi. Balyada büyük teveccüh gören Gökdeniz, ilçeden alkışlarla ayrıldı. Sırası ile Havran ve İvrindi’ye geçen Gökdeniz, vatandaşlarla birebir sohbetler etti. Salonda bulunan vatandaşlara neden siyaset ve neden Milletvekilliğini tercih ettiğini anlattı. Kendisini tanıtarak ‘hepimiz kardeşiz hepimiz biriz ve hizmetin adımlarının daha hızlı ataklara dönüşeceği Balıkesir için birlikteyiz” dedi.

2263 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri