EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI KAMİL SAKA BİR YILINI DEĞERLENDİRDİ
Tarih : 2015.04.01  14:45:43
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka göreve gelişinin birinci yılında geçen sürede yaptığı çalışmaları düzenlediği halk toplantısı ile anlattı.

Edremit Belediyesi Şükrü Tunar Kültür Merkezinde yapılan halk toplantısına partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da ilgi gösterdiği gözlendi.  Toplantıda ilk olarak yapılan çalışmalardan hazırlanan slayt gösterisi izlendi.  Daha sonra sahneye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çıkan Başkan Kamil Saka “Değerli Edremitliler, biraz önce sunumda da izlediğiniz gibi göreve başlamadan önce aynen şu ifadeleri kullanmıştım. “Edremit Belediyesinin kapısında içeriye yalan ve talan değil, sadece halk ve hak girecek. Tam bir yıl önce kurduğum bu ifadelerin arkasında olduğumu belirterek sözlerime başlamak istiyorum.” Dedi.

Kamil Saka mali disipline dikkat çekerek “Sadece halkın çıkarlarını düşünerek hizmet üretmeye çalıştığımız bu yolda gösterdiğiniz ilgi, sevgi, samimiyet ve hakkaniyet için tüm Edremit Halkına şükranlarımı ifade ediyorum.  Göreve başladığımızda yaklaşık 86 milyon TL borç ile devir aldığımız Edremit Belediyesinde yönetim olarak kendimize ilk hedef Mali Disiplini belirledik. Mali disiplin olmadan hiçbir faaliyetin gerçekleştirilemeyeceği bilinci içerisinde tam bir ekip uyumu göstererek bir yıllık süre zarfında 36 milyon TL gibi ciddi bir mebla borç ödemiş bulunmaktayız.” Dedi.

Kamil Saka çalışmalarını rakamlar ile ifade ederek “Aynı dönem içerisinde 775 ton sıcak ve soğuk asfalt çalışması 36 bin 775 metre kare kilit parke, 10 bin 300 metre kare granit parke taşı, 730 metre yağmur suyu direnaj hattı döşeme çalışması ve bir yıllık  süre içerisinde bin 157 adet ağaçlandırma çalışması yapıldı.” Dedi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka daha sonra bir yıllık icraatlarını ve hedeflerini salondakiler ile paylaştı.

 

567 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri