AYVALIK’TA CİNAYET!
Tarih : 2015.04.27  10:51:30
Ayvalık’ın Altınova Mahallesinde nakliyatçılık yapan 49 yaşındaki Münir İğneliler, 28 Yaşındaki O.T tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. 2 yıl önce yaşanan bir cinayetin hesaplaşması olduğu düşünülen olay sonrası Ayvalık Jandarma Komutanlığı, çevre ilçelerden takviye gelen Jandarma ekipleri ile bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. 2 yıl önce 20 bin lira para nedeniyle başlayan iki kişinin ölümü ve iki gencin cezaevine girmesiyle sonuçlanan olay Ayvalık’ta üzüntü yarattı.

Ayvalık’ın Altınova Mahallesinde O.T (28)  adlı genç, alacak verecek meselesi yüzünden 2 yıl önce kardeşi M.T ‘yi öldüren ve halen cezaevinde bulunan A.İ’nin babası Münir iğneliler’i (49) tabancayla vurarak öldürdü. Edinilen bilgiye göre; Altınova Mahallesi İnönü Caddesinde akrabasının işyerine gelen Münir İğneliler, motosikletinden ineceği sırada vuruldu. Vücuduna isabet eden 5 kurşunla olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilen Münir İğneliler, Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırılırken O.T teslim oldu.

JANDARMA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Cinayetin, 2 yıl önce alacak verecek meselesi nedeniyle Münir İğneliler’in oğlu A.İ’nin, O.T’nin kardeşi olan M.T’yi öldürmesi nedeniyle işlenmiş olması ihtimali üzerinde duruluyor. Altınova’da geçtiğimiz yıllarda kişisel bir çatışma şeklinde başlayan ve sonu ölümle biten olaylar yanşamış olması nedeniyle, aynı olayların yaşanmaması için Saat 16.30’da meydana gelen olay sonrası Ayvalık Jandarma Komutanlığı, Gömeç, Burhaniye ve Edremit’ten takviye gelen Jandarma ile birlikte bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkan vekili Ahmet Erkal ile Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, cinayet sonrası olay yerine gelerek bilgi aldı. Cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilen Münir İğneliler’in cenaze töreni için de geniş güvenlik önlemleri alındı. 

2435 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri