BAŞBAKAN YARDIMCISI ALİ BABACAN, ŞEYTAN SOFRASINA ÇIKTI
Tarih : 2015.05.08  08:59:30
GYODER zirvesi için Balıkesir’e gelen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ayvalık’a da uğradı. Şeytan Sofrasına çıkan Babacan, Ayvalık ile Ali Bey Adasını birbirine bağlayan köprü için Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan yeni proje hakkında bilgi aldı.

Çarşamba günü saat 18.30’da Ayvalık Küçükköy Mahallesinde bulunan Şeytan Sofrasına Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ile birlikte gelen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Faruk Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı, İlçe Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Aziz Ciddi tarafından karşılandı.

VATANDAŞLARIN İLGİ ODAĞI OLDU

Şeytan Sofrasını gezen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ilçeye misafir olarak gelen vatandaşların ilgi odağı oldu. Vatandaşlarla selfie çektiren Babacan, Manisa’dan gelen bir vatandaşın ikram etiği kurabiyeyi yedi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’dan Ayvalık Lale Adası ile Cunda’yı birleştiren köprü için hazırlanan proje ve iç deniz hakkında bilgi aldıktan sonra Şeytan Sofrasından ayrıldı.  

479 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri