KAFAOĞLU GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Tarih : 2015.05.20  09:00:35
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Kabaklı, Yeşilyurt ve Küpeler Mahallesi’nde büyük ilgi gördü. Kabaklı’da vatandaşlar Kafaoğlu’nu coşku ile karşıladılar, mahalleden ayrılırken arabanın önünü keserek sevgi gösterisinde bulundular. Yeşilyurtve Küpler Mahallesi de başkanlarını ilgiyle karşıladılar.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Birol Şahin, Altıeylül Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şen ve Fikrettin Kocaman ile Kabaklı, Yeşilyurt ve Küpeler Mahallesi’ne giderek halka hitap etti. Başkan Kafaoğlu gittiği her mahallede büyük ilgi ve sevgi seli dikkat çekti. Başkan Kafaoğlu’nun ilk durağı Kabaklı Mahallesi’ydi. Kabaklı Mahalle halkı Başkan Kafaoğlu mahalle meydanında coşku içerisinde karşıladı. Meydanda yürümekte güçlük çeken ve vatandaşların ilgisiyle karşılanan Kafaoğlu kırsal mahallelere verdikleri sözleri yerine getirmeye devam ettiklerini söyledi.

“BAŞKANA SEVGİ SELİ”

Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir’in daha da güzelleşmesi ve büyümesi adına projeleri hayata geçireceğini hatırlatan Kafaoğlu Kabaklı halkından her zaman destek gördüklerini ve bu desteği de yine arkalarında hissettiklerini ifade etti. Başkan Kafaoğlu Kabaklı’dan ayrıldıktan sonra Yeşilyurt’a hareket etti ancak mahalle yolunda kadınlar Kafaoğlu’nun arabasının önüne geçerek sevgi gösterisinde bulundular. Başkan Kafaoğlu arabasından inerek mahalleli kadınlarla resim çektirdi, sohbet etti ve gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. Kafaoğlu daha sonra Yeşilyurt’a geçti ve burada vatandaşların coşkusu ile karşılandı. Kafaoğlu’nu Yeşilyurt bağrına bastı. Yeşilyurt sakinleri Başkan Kafaoğlu’nu AK Parti bayrakları ile karşıladı.

“4 KOLDAN KİLİT PARKE TAŞI DÖŞENECEK”

Burada halka hitap eden Başkan Kafaoğlu “Ben sizlere hizmetkârlık yapmaya geldim. Her zaman sizlerle birlikteyim. Makamlar gelip geçidir, bu koltuklardan kimler geldi kimler geçti. İnsan bizim için önemli. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun cenabı Allahın yarattığı her insan bizim için değerlidir. Bizler Yunusların kültüründen geliyoruz. Bizler bu millete toprak olmaya geldik. 1 yıl önce belediyemiz kuruldu ve sıfırdan kurduk. 1 yıl içerisinde eksikleri tamamladık. Bugüne kadar 400 bin ton yani 20 bin kamyon malzemeyi kırsal mahallerinin yollarına döktük, mahalle içlerini tamamladık. Geçen sene 100 bin m2 kilit parke taşı döşedik. Her yıl üzerine koyarak gidiyoruz, bu yılda 500 bin m2 kilit parke taşı ihalesi yaptık. 4 müteahhit 4 koldan kilit parke taşı döşemesini yapacak. Seçimlerde söz vermiştik bunu yerine getireceğiz” dedi.

Başkan Kafaoğlu’nun son durağı ise Küpeler Mahallesi’ydi. Kafaoğlu burada çay içti, vatandaşlarla sohbet etti, belediyenin yaptığı çalışmaları ve faaliyetleri Küpeler halkına anlattı.

 

318 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri