AYVALIK’IN İKİ OKULU, BALIKESİR’İN EN’LERİ ARASINDA
Tarih : 2015.11.13  09:19:27
El Ele Başarıya’ Sloganı ile yola çıkarak, 2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen En’ler Yarışması sonuçlandı.

5 farklı kategoride yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye giren 20 okul arasında Ayvalık, iki okulu ile yer aldı.

Proje üretme odaklı yaklaşım ve fiziki şartların yanı sıra eğitimin diğer odaklarının da iyileştirilmesine ağırlık verilen Ayvalık’ta, Milli Eğitim İl Müdürlüğünün yaptığı En’ler Yarışmasında iki okulun dereceye girmesinin sevinci yaşanıyor.

15 EYLÜL ORTAOKULU VE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ BİRİNCİ SEÇİLDİ          

2014 – 2015 Eğitim Öğretim yılında ‘El Ele Başarıya’ Sloganı ile yapılan En’ler yarışmasında Balıkesir ilinin En Başarılı Okul/Kurumu Ayvalık 15 Eylül Ortaokulu seçildi. İldeki En Teknolojik Okul/Kurum ise Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi olarak belirlendi. Yarışmada, En İyi Eğitim ortamı Bandırma Anadolu Lisesi olurken, En iyi sosyal ve sanatsal ve sportif faaliyetler Kepsut 125. Yıl YBO, En hijyenik okul/kurum Balıkesir Özel Eğitim Uygulama Merkezi seçildi.

“SONUÇ TESADÜF DEĞİL”

Sonuca şaşırmadıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen,”Ayvalık olarak 20 okul arasında 2 birincilik aldık. İlçe Milli Eğitim olarak okul müdürlerimiz, öğretmen arkadaşlarımız ile beraber 3 yıldır özveriyle, aile ortamı ve ekip ruhu oluşturarak yapılan çalışmanın bir sonucudur bu ve sonuç tesadüf değildir” dedi.

 

296 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri