Şehit Annelerini ‘Yılın Annesi’ seçtiler
Tarih : 2016.05.10  09:31:28
Edremit’te faaliyetlerini sürdüren Çevre Sağlığı ve Doğayı Koruma Derneği 'Anneler Günü' nedeniyle Edremit’li 2 şehit annesini 'Yılın Annesi' olarak seçti.

Edremit Çevre Sağlığı ve Doğayı Koruma Derneği Anneler Günü dolayısıyla Edremit’li şehitler Aycan Özdil ve Özcan Mutlu’nun annelerini evlerinde ziyaret ederek, hem Anneler Günü’nü kutladı, hem de ‘Yılın Annesi’ olarak seçtiklerini açıkladı. 

3 Nisan 2016 günü, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Edremit’li Uzman Çavuş Aycan Özdil ile 6 Nisan 2016 günü Şırnak’ta görevi esnasında tank kazasında şehit olan uzman çavuş Özcan Mutlu’nun acılı ailesi Anneler Günü’nde unutulmadı.

 Şehit Ailelerini ziyaret eden Edremit Çevre Sağlığı ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Şeniz Tuncel ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Şehit Aycan Özdil’in Annesi  Serpil Özdil ve Şehit Özcan Mutlu’nun Annesi Süheyla Mutlu’yu yılın anneleri seçerek birer plaket ve altın hediye ettiler.  Bu anlamlı ziyaretten dolayı duygulanarak gözyaşı döken acılı aile, Dernek Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.  Dernek Başkanı Şeniz Tuncel “Sizin evlatlarınız, bizim de evlatlarımızdır. Vatan uğruna şehit düşen kınalı kuzularımızı bir kez daha rahmetle anıyor, sizlere sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi. 

456 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri