ÜLKEMİZ VE BÖLGEMİZE YABANCI YATIRIMCI İLGİSİ ARTARAK DEVAM EDİYOR
Tarih : 2021.02.02  09:47:30
Bölgemiz ve ülkemizde doğrudan yatırım yapmak amacıyla bir grup yabancı yatırımcı ve iş adamları, Cumhurbaşkanımızın baş danışmanı Prof. Dr. Yasin AKTAY’ın davetleri ve Hattuşa Vacation Thermal Club Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali DOĞAN’ın ev sahipliğinde 29-31 Ocak 2021 tarihlerinde Edremit’te, Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları tesisinde misafir oldular.

Prof. Dr. Yasin AKTAY’ın bizzat başkanlık ettiği iki gün süren toplantılara çeşitli ülkelerden gelen yabancı iş adamlarına ev sahipliği yapan Hattuşa Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali DOĞAN üst düzey Yöneticileri ile birlikte eşlik ettiler. Başta termal sağlık turizmi olmak üzere bir çok alanda yatırım imkanlarının görüşüldüğü toplantılarda, Edremit bölgesi ve ülkemiz ekonomisine katkı yapacak projeler değerlendirildi. Yapılan toplantılar sonunda Edremit Körfez bölgesinde  ve Ülkemizin başka bölgelerinde de HATTUŞA grup u ile birlikte   yatırımlar yapma konusunda  prensip anlaşmalarına varıldı.

İki gün süren görüşme ve toplantılar sonrasında Edremit Körfez bölgesine hayran kalan Yabancı yatırımcı iş adamları son derece memnun bir şekilde bölgemizden ayrıldılar. Ülkemizin daha çok yatırıma ihtiyaç duyduğu bu süreçte doğrudan  yatırım yapmak üzere Yabancı yatırımcı iş adamlarının bölgemize ve ülkemize gelmelerini sağlayan ve toplantılara bizzat başkanlık eden sayın Cumhurbaşkanımız baş danışmanı Sayın Prof. Dr. Yasin AKTAY’a  bölgemiz ve Ülkemiz adına teşekkür ediyoruz.

17798 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri