AYVALIK ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA BAŞKANLIĞI’NDA “TÜFEKÇİ” DÖNEMİ
Tarih : 2024.06.25  18:04:20
Ayvalık’ta; Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı, Yönetim Kurulu ile Murakabe Heyeti seçimi İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel kurulun açılışı, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin tarafından yapıldı. Başkan Ergin, bugüne kadar hizmet veren koruma başkanlarıyla yönetimde görev alan üyelere teşekkür etti.

Genel kurulun divan başkanlığına Merih Arslan, katip üyeliklerine ise;  Faruk Akkoyunlu ve Havva Taylan seçildi.  66 üyeden seçime katılan 52’sinin gizli oylama usulüyle oy kullandığı seçimlerin sonucunda yönetim kurulu; Muhittin Tüfekçi, Ali Kürşat, Turhan Emin Süner, Gökhan Kantarcı ve Hüseyin Uludağ asil üye, Ahmet Baysal, Koray Bacak, Ali Bozcan, Yaşar Ersal ve Saim Çakırca ise yedek üye olarak belirlendi.

Ayvalık Çiftçi Malları Murakabe Heyeti ise; Fahri Onursal, Bahattin Elmas, Ahmet Sakallı, Mehmet Özman ve İbrahim Mühürdaroğlu asil üye olarak, İsmail Dural, Filiz Acar, Ayhan Kavukçu, Hayrettin Topçu ve Ayhan Aygören isimlerinden oluştu.

Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Başkanı seçilen Muhittin Tüfekçi, kendisine gösterilen teveccühe teşekkür ederek, amaçlarının Ayvalıklı çiftçilerin zeytinliklerini en iyi şekilde koruma ve gözetmek olduğunu vurguladı. MEDYA AYVALIK HABER AJANSI SUAT SALGIN

123 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri